These gorgeous boys am i married with. Just so you know. They are mine, sorryThis is war

En av mina absoluta favorit videos. Gosh love it :_: PASSAR SÅ SJUKT BRA TILL HARRY POTTER. DSAKDNASDKJNASDKJNASDKJASNDKJASNDJKASND LOVE IT . Tänkte visa den för alla för att den är bäst. Harry potter forever and Always. DEN FÖTJÄNAR EN AWARD. SÅ SJUKT BRA ÄR DEN<3 Nu ska jag gå och sova iallefall. Farwell.

Mjaoouu

(c) Fanny E.

UP ALL NIGHT

LOOK WHAT I GOT!!!! HARRYS, LOUIS, LIAMS, NIALLS OCH ZAYNS AUTOGRAFER! Förhansboka den på CDON.COM för någon vecka sen, och idag släpptes skivan 8D Dom skrev på autograferna när dom var i Sverige senast :3

(Dålig bild, knäppte med min mobil.)

Season 3

YEEEEEEEEEEY!!! Nästa onsdag ska TV11 börja sända glee season 3 på onsdagar!!!!!!!!!!!!!!!!! WOHOIIIIIIIIII<3
Glee=bästa tv serier ever.
MYCKET GLADER CHOKLADER! Så om du gillar Glee, missa inte det då då! 8D

CITAT


magisk.


it's friday lads and ladies.

One Direction - more than this. DJASKDJNASDKJNASDKJNASDKJNASDKJN <333
Goddag. Kameran är urladdad och ja därför får det bli lite cam bilder. xD whatever. Nur är det Friday yeeey! Kanske ska gå på Twilight igen idag woho! =:)  Och så är det ju Idol också wohoiii. OCH OCH OCH så har jag köpt harry potter and the deathly hallows part 2 på dvd i förrgår<3 bäst eller vad? Sen vet jag lite saker jag önskar mig i julklapp, nämligen alla Harry Potter böckerna~ Har bara 2 stycken. Och så önskar jag mig typ massa jedward saker, biljetter, resa och typ pengar. Jeeuuuup. Faktiskt ingen sånndära jätte dyr sak c: OMG give me the christmas now aaaahhh! SNÖ KOM TILL MIG DU MED.

Breaking dawn

Breaking dawn var awesome. hejdå.
Shiiit fett bra!! Men det var fett creepy när Bella skulle föda barnet och hon dog ett tag och det, jag bah. omg.. omg...omg.. Typ så. BÄST I SERIEN HITILLS JU! AWESOME!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PART 2, KOM NU

Breaking dawn

TROLOLOLOOLLOLOOOO. IGÅR BESTÄMMDE JAG,LELLE OCH TESS ATT VI SKA PÅ BREAKING DAWN PART 2 IDAG!!! :3  FETT AWESOME. DOM HAR ÄNDRAT ÅLDERGRÄNNSEN TILL 11 ÅR WOHOOOOOOOOOOOOO. VICTORY.

LOL men hejdå, ska nu till Åhlens och köpa älskade harry potter part 2 på dvd om dom har fått in den<3

lugg

Hej min lugg är lite lång!! 8D Funderar starkt på att klippa rak lugg faktiskt. Sådär över pannan. Faaaaaaaaaast vet inte. Kanske kanske! Idag har jag väll inte gjort något speciellt för den som undrar/bryr sig. Typ tv,läst,data,Tumblr och skype med lelle lol. WELL. Måste nog seriöst sova nu, annars kommer mina ögon vara röda imorgon i skolan haha xD Måndag, helt okej faktiskt!
Godnatt och farwell c:

<3

TACK MORMOR!!!!!!!! BÄSTA JULKLAPPEN!! OHYESSSSSSSSSSSSS. LELLE OCH JAG SKA PÅ JEDWARD IGEEEEEEEEEN I JANUARI!!!!!!!!!!!!!

Gotta be you

HAAAAAAAAAAI! jag älskar den hära låten<3 damn goodie owo

SHOES U KNOW

YEEY fick mina skor imorse. Brevgubben kom in med dom på morgonen woho =:D FETT COOLA. JEPIC ya know!

A thousand years

Omg perfekt till filmen. love it<3

NY DESIGN YEEEEEEY

woho! Ny design! Lite saker kvar att göra med orkar inte fixa det nu. hope u like! 83

harry potter

Harry potter marathon här sörru! Hitills sätt ettan och tvåan. Ska snart se trean. 83
Minneskortet till kameran sitter i min data förresten, men jag kan inte få ut det, så får vänta till pappa kommer hem. Så därför blir det lite cambilder 8)
omg så AWESOME med höstlov!!!!!!! you just gotta love it.
Börjar faktiskt tröttna lite på min design, trololololololo. Ska göra en ny, Senare. Eller någondag. Kanske.
GLAD HALLOWEEN!

RSS 2.0